Szolgáltatások

Bármilyen elképzeléseddel fordulj hozzám bizalommal!

Falfestés

Az egyszínű fal már nem divat. Bármelyik otthon, iroda, vagy üzlethelyiség hangulatát feldobja,  akár elegánssá teheti egy jól megválasztott falfestés.

Ebben tudok neked segíteni több éves tapasztalattal. Helyszíni felmérés után segítek kiválasztani a megfelelő design-t, az irodával, vagy otthonoddal harmonizáló színeket, mindezt összhangban az elképzeléseiddel.

Legyen szó akár konkrét képről, akár egy elképzelt világról a tervezéstől a kivitelezésig rám bízhatod magad!

Pirografika

Fából készült tárgyakat égetett díszítéssel lehet egyedivé varázsolni. 

Kerülhet rá egyszerűbb mintáktól, feliratoktól elkezdve portéig szinte bármi.

Így lesz egy egyszerű hétköznapi tárgyból örök emlék. 

Kitűnő választás ajándéknak, esküvőkre, rendezvényekre dísznek stb.

Kézműves ajándéktárgyak

Ha valami igazán személyes ajándékot szeretnél szeretteidnek, azt nem érdemes a nagy áruházak tömegtermékei között keresni. 

Akár egy különleges faliórát, ékszeres dobozt, könyvtámaszt, vagy egyéb fából készült ajándéktárgyat szeretnél, segítek, hogy garantált legyen az öröm!

Egyedi festmények

Minden festmény más-más embert szólít meg? De mi van akkor, ha szeretnél egy bizonyos képet, vagy mintát, és sehol sem találod?

Na itt jövök én a képbe 🙂 Rövid határidővel vállalok portrékat, tájképeket, akár mese, vagy fantasy képeket amik később méltó díszei lesznek otthonodnak! 

Kérj személyre szabott ajánlatot

Ha egyéni elképzeléseid vannak, ha nem szeretnél tömegtermékeket... Ha profi megoldást szeretnél kedvező díjszabás mellett keress bátran!