Falfestés

Ki mondta, hogy a falaknak egyszínűnek kell lennie? A sima pasztell falak ideje lejárt.

Egy igényes falfestés igazán egyedivé varázsolja otthonodat. Egy jól megválasztott minta a nappaliban feldobja majd a kedved egy fárasztó munkanap után, kellemes hangulatot teremt az ebédlőben, és egy gyerekszobából pedig képes meseországot varázsolni, ahol élmény minden perc 🙂 A falfestés szabadkézzel történik, ezért minden minta egyedi lesz, egészen biztos lehetsz benne, hogy másnál nem köszön vissza ugyanaz a festmény amit te kérsz 🙂

De mi legyen a tökéletes minta, amit nem unsz meg egyhamar? Ami passzol a bútorokhoz és a gyerek sem nő ki belőle egyhamar? Nem egyszerű feladat, de ne aggódj, ebben tudok neked segíteni. Legyen akár konkrét elképzelés kép alapján, vagy csak ötlet, biztosan megtaláljuk a tökéletes motívumokat, amiket sokáig imádni fogsz!

Mennyibe kerül egy falfestés?

Mivel minden festmény egyedi, ezért az árszabás is egyedi lesz. Nagyban függ a minta bonyolultságától, az elfoglalt falfelület méretétől, megközelíthetőségétől (sima szoba, mennyezet, vagy pl. lépcső melletti fal) stb.

Az árképzés az előzetes egyeztetés, helyszíni szemle után történik, amikor már látom, hogy pontosan mit fogok neked alkotni, akkor tudom kiszámolni az anyagköltséget és a munkadíjat is.

Beszéljük meg az elképzeléseidet, vedd fel velem a kapcsolatot IDE KATTINTVA!

Szeretnél te is egyedi falfestést otthonodba?